De 20 ani in slujba pacientilor

Misiunea cabinetului nostru este de a oferi analize medicale la cele mai inalte standarde de calitate. Personalul nostru competent va asteapta cu preturi competitive chiar la Dvs. in cartier, in Drumul Taberei.

S.C. MEDICLIN A & M S.R.L.

CUI: 12668349

Nr. in Registrul Comertului: J40/942/2000

Punct de lucru:

Laborator Cetatea Histria - Str. Cetatea Histria, nr. 12, etaj 1, Sector 6, Bucuresti

Laboratorul MEDICLIN A & M a plasat in centrul actiunilor sale pacientul. Mentinerea starii sale de sanatate este valoarea de baza a profesiei de medic. Oferim servicii medicale de calitate si construim in acelasi timp relatii durabile cu toti pacientii nostri, ceea ce ne ajuta sa-i cunoastem, sa le stim istoricul medical, reusind astfel sa intervenim prompt in momentul in care situatia o impune. Prin relatia de confidentialitate, colaborare si incredere intre medic si pacient pe care o promovam incercam sa aducem un plus de valoare actului medical in beneficiul exclusiv al sanatatii pacientilor nostri.

Afla mai multe informatii despre Echipa noastra.

Principiile noastre sunt:

- Asigurarea calitatii este un proces sistematic care vizeaza toate activitatile laboratorului, iar imbuntatirea continua a activitatii este un obiectiv permanent al laboratorului;

- Sistemul de management al calitatii este axat pe identificarea si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri;

- Implicarea managementului de varf in mentinerea si imbunatatirea sistemului de management al calitatii;

- Crearea unui mediu intern, in care intreg personalul sa fie implicat in realizarea obiectivelor calitatii formarea unei echipe competente,unite si integre, care sa respecte codul deontologic al profesiei.

Certificari

Calitatea serviciilor medicale este documentata, implementata si monitorizata permanent.

Harta

Serviciile Noastre

Misiunea laboratorului MEDICLIN A & M este de a oferi analize medicale la cele mai inalte standarde, preocupandu-ne permanent de imbunatatirea continua a performantelor noastre si de identificarea si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri.

Contact

MEDICLIN A & M

Telefon/fax: Cetatea Histria 021/ 413 55 70
E-mail: office@mediclin.ro